• Niet goed geld terug garantie
  • Veilig betalen via iDeal
  • Snelle levering
  • Binnen Nederland : orderbedrag boven €100,00 ( ex BTW ) gratis verzending!

Over ons

Er zijn veel redenen om goede werkkleding of werkschoenen aan te schaffen. Naast comfort, een goede uitstraling, praktische opbergmogelijkheden is veiligheid een belangrijke reden om bijvoorbeeld goede werkschoenen aan te schaffen.

NordicStone is een webwinkel  gespecialiseerd in o.a werkkleding, laarzen en werkschoenen. Iedere situatie en werkomgeving vraagt om andere kleding of schoenen. Vraag mij daarom advies als je er niet uit komt!

Vanuit Zuidhorn (direct naast Groningen) verwerk ik thuis de orders en zet ik ze door naar mijn leverancier in het centrum van de stad Groningen. We hebben een zeer kort lijntje!

Wanneer een order voor 18:00 uur binnen is dan zorg ik er voor dat deze nog dezelfde dag wordt verstuurd. Dat lukt meestal! Soms is het product niet op voorraad, dan ontvangt u keurig een mail met de verwachte levertijd.

Zelf kom ik, René, niet uit de bouw, de kleding of schoenensector. Maar ik heb de expertise om mij heen verzameld die ervoor zorgen dat sinds de oprichting in 2014, NordicStone het succes is waar ik van te voren op gehoopt had!

Kijk eens in de webwinkel naar onze mooie producten en we helpen je graag verder!

© Nordicstone